-Award Dariku-


Assalamualaikum... pagi² mcm nie kalau conteng² kat blog best gak kan... hehehehehe, sbenarnye happy sbb cinta dah kol tadi... die pun merindui aku gak... yahhhhooooooo!!! hehehe.. ops, terlebih sudah...


Ok, sbenarnye tadi aku ade la jalan² kat blog kawan² yg dah pun jadi follower aku, banyak award dpe dpt, mcm best je aku tgk, sonok je aku tgk... hmmm, takde sape ke nak kasi aku... mungkin sbb aku nie baru lagi kot... tapi takpe la... Tapi, yg buat aku t'tanye² award tu di iktiraf atau tak, sbb aku tgk blogger² sendri yg buat award tu... musykil²... ahhh, abaikan.... Dalam kebosanan aku menunggu subuh nie, aku ade la buat satu award dari aku sendri... huhuhu, gatai sbenarnye... tak kire, aku nak kasi gak, huhuhuhu...

Dipendekkan cerita, aku dah pun siapkan award nie, award nie diberi name 'Sempoi Blogger Award'... ntah boleh ke tak, sbb aku nie baru lagi dlm dunia blog nie...

Ok, aku ade kenekan syarat pade sesiape yg nak dptkan award nie... N aku akan bagi award nie kepada follower aku sahaja... hehehehehe... so aku akan beri mase seminggu... so syaratnye ialah, Jadi Follower aku, aku akan ziarah blog korang n aku akan bace isi kandungan blog korang... so mane² blog yg aku tgk isi kandungannye SEMPOI, aku akan bagi award ini... ok tak...? huhuhuhu... n dalam mase seminggu nie aku akan usha blog² follower aku k... aku akan serahkan award nie pada hari rabu bersamaan 19 may 2010 jam 4 pagi... aku akan senaraikan 10 blog yg sempoi pade pandangan mata aku... ok... nak tgk award tu...?

nie die... huhuhuhu...

amacam, ok tak...? huhuhuhu, ok la kot aku rase tuk newbie blogger kan...? GengBlogger pinjam logo ek, lawa lak aku tgk logo GengBlogger tu... huhuhuhu... kire mcm "This Award Sponsored By GengBlogger" la nie... huhuhuhu... kalau takleh bgtau ek GengBlogger, nanti saye buang logo tu, maaf, saye budak baru blajar... huhuhu...

Ok, penat dah jari jemari aku nie menaip... ingat ek, tempoh SEMINGGU... jadi follower aku, aku ziarah blog korang, n aku akan tgk blog korang... lepas seminggu, aku kasi award nie... orait... Adios...


Photobucket

1 Response to "-Award Dariku-"

  1. kazirinkato May 12, 2010 at 7:55 AM
    adoyai...nak jadi follower tapi malas nak nak ziarah....aahha...rsa bersalah lak...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails