-GengBlogger-

Assalamualaikum... huhuhuhuhuhuhu... ari nie aku baru join GengBlogger... nampak sgt aku nie baru dlm dunia blog nie... slame nie aku men buat je blog, tapi aku tak tau pun ade community mcm nie... tq to GengBlogger sbb lepas nie ramai la yg kenal aku... sbelum nie kawan² yg kenal aku je masuk blog aku nie... dpt gak la blaja mcm2 kat GengBlogger nie... mule2 masuk tadi pening gak... nie pun ade pening² lagi nie, aku tak paham pasal ping tu... mcm mane la aku nak ping lepas nie kalau tak, takde la blog aku nie update kat GengBlogger... sape² bleh tak ajar aku pasal Ping nie, plsssss... So pade sape² yg tak join GengBlogger tu cpat² la join ek... tak susah pun nak joi, masuk je website dieorg http://www.gengblogger.com takpun agak malas nak taip klik je pic nie...
Senang kan... huhuhu... aku rase takat tu je aku nak cite... skali lagi, tq to GengBlogger... adios..

Photobucket

6 Response to "-GengBlogger-"

  1. Nur -al- Ain May 9, 2010 at 8:53 PM
    selamat datang ;) aidizz pergi buat pembaharuan kt GB, sebab org takde fb xleh join ;( tapi nak joinn. waaaa
  2. ika honey bunny May 9, 2010 at 10:34 PM
    haii aidizz.. welcome to GB. tahu tak pasal ping tu? setiap kali wat Aidizz ade wat entry baru, mesti ade keluar "entri anda yang terbaru" berserta tajuk entry kat sebelah atas kanan tu. Just pilih kategori then ping blog aidizz. camtu je :)
  3. Azrul Hisham May 9, 2010 at 10:35 PM
    salam ziarah dari Geng Blogger... (^_^)

    datang berguling2 jap kat blog ni ye..hehe
  4. KaiZeN SHiNoBi May 10, 2010 at 2:52 AM
    ahaks~ terbaekk!!!

    hehehe.... godek2 je dalam tuh... ramai otai2 share tips... ahaks~

    aq join ade r dalam 2 bulan lebih... hehehe

    smua dalam GB nih friendly, jgn malu bertanya...

    malu bertanya sesat jalan... ahaks~
  5. -Aidizz The Beast- May 10, 2010 at 3:33 AM
    alamak, tak paham la pasal GB nie... kene buat pembaharuan mcm mane plak.. huhuhuhu...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails