-Tahniah-



Assalamualaikum... yeahhhh, aku kembali menconteng... huhuhu, menyepi kejap sbb siapkan photoblog aku.... kalau ade sape2 nak tgk pi la tgk, blog siap tapi pic byk tak masuk lagi... http://aidizz-azhari.blogspot.com.... huhuhu, promot skit...

ok², cukup pasal promosi... tujuan aku menconteng nie adalah untuk menyampaikan award aku kat 10 blog yg sempoi dari 4lower² aku, so pade 4lower yg aku tak jumpe link die aku mintak maaf byk² k... bukan rezeki korang... ok, aku membuat pilih berdasarkan:
1)sempoi
2)mudah paham
3)lame aku membace
4)buat aku tersenyum dan menangis
5)tambah ilmu aku

So... mane² blog yg ade salah satu ciri² kat atas nie aku pilih untuk diberikan award nie... Cite panjang pun tak gune kan... setelah selame seminggu aku jalan² kat blog 4lower aku akhirnya dpt gak aku pilih, sbb 4lower aku tak ramai lagi... so kat bwh nie aku akan senaraikan 10 4lower aku yg berjaye dapat Sempoi Blogger Award dari aku(aku tunjuk link blog dieorg la ek, kang ade name same kang, terperasan lak kang, huhuhuhu... TAHNIAH....

1)http://a-y-i-e-sharing.blogspot.com/
2)http://ainxizact.blogspot.com/
3)http://cutsiewootsiehoneybunny.blogspot.com/
4)http://sufyrayyan.blogspot.com/
5)http://imfieyzan.blogspot.com/
6)http://cikqiqicute.blogspot.com/
7)http://amyliana86.blogspot.com/
8)http://puteriazriha.blogspot.com/
9)http://akukenalkau.blogspot.com/
10)http://nurizspace.blogspot.com/

So kepada 4lower aku yg berjaye, copy paste coding yg aku akan send sebentar lagi kat korang... copy n paste kat post korang k... TAHNIAH skali lagi...


Photobucket

4 Response to "-Tahniah-"

  1. A-Y-I-E May 18, 2010 at 7:59 PM
    aduh.. nasib aku masuk blog ko ni.. apsal ko xberitahu aku pasal award ni... Kita sebagai blogger yang baru naik, kalau nak beri award pun, pergi ke blog dia, then beritahu la mcm ni:"Anda menerima award.Sila ke blog saya"

    Ok, tu contoh je...

    lagi satu.. komen tentang blog ko ni.. senang-senang kan la pengomen di blog.. kalau boleh.. buang captcha utk komen...
  2. gadis aneh May 22, 2010 at 6:22 AM
    salam.. tolong bagi email kamu blh? saya nak invite jadi reader. Blog saya terpaksa di private kan atas masalah2 tertentu..T_T

    email kat sini ye~ gadisaneh85@gmail.com.

    thnx..
  3. ika honey bunny May 26, 2010 at 8:09 AM
    awwww... dapat award.. thankksss byk2.... hehe..
    lately ni lame gile tak apdet.. huhu. busy gile

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails