-I'm Back-

Assalamulaikum... huhuhuhu, lame aku tak conteng² dlm blog aku nie... sorry semua lame tak update... tau² follower dah bertambah... tq sbb sudi jadi follower aku... Skang nie aku sebuk sikit amik gambar sane sini, maklum la musim cuti skolah nie mmg mcm nie.. huhuhuhu... lepas tu sebuk update photoblog aku lagi, tu yg tak sempat nak masuk sini... Jenguk² la ke photoblog aku ek... Http://aidizz.tk ....

Ape lagi aku nak conteng ek...? hmmm, skang nie aku rase bebas skit mcm burung, hahahaha... takde sape nak ganggu aku dah... hahahahahaha... sian ayie... sorry ayie sbb terpakse susahkan ko... tq skali lagi sbb repair blog aku nie... pandai ayie tu... aku nie bab edit gambar pandai la, huhuhuhu...nak tgk gambar terakhir yg aku edit...? ok...


Nie la gambar last aku edit...

Byk lagi sbenarnye gambar yg aku edit, terutame gambar cintaku... hahahahaha... bosan² sambil nak siapkan pic wedding, sempat gak aku edit gambar cinta aku... nak tgk tak....? ok aku tunjuk kat korang... hahahahahaha...










Nie la keje aku skang nie sampai takleh nak update blog aku nie... nie blum lagi aku tunjuk video wedding yg aku baru siapkan... nak tgk gak ke...? hahahahaha... ok, aku tunjuk kat korang...



video

Ok la semua.. aku rase sampai sini je aku dpt post buat kali nie.. len kali kalau aku tak bz aku update lagi k... adios.... assalamualaikum...




Photobucket

3 Response to "-I'm Back-"

  1. Cik Ct Fadzil™ June 15, 2010 at 5:06 AM
    salam.. slmat kmbali & slamat pngantin bru.. :)
    smoga bro & sis kkal bhgia hgga ke surga.. :)
    srta moga cpat2 dpt bby ya.. hehee.. :)

    p/s ; folow u.. :)
    wassalam..
  2. -Aidizz Azhari- June 15, 2010 at 5:12 AM
    ehh, bukan saye yg kawin.. nie kawan kawin... saye photographer ke... huhuhuhu..
  3. A-Y-I-E June 15, 2010 at 10:55 AM
    i think watermark tu.. mcm tak sesuai la.. huhuhuhuh.. tetapi saya ni bukan pandai sgt dalam bab foto2 ni.. just bagi luahan jer

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails